0
0
0
Indkøbskurv
0
0
Produkter filtreres til at passe
Tilføj dit køretøj
Menu

Læderdragt Alpinestars Racing Absolute Tech-Air®, Sort/Hvid

Beskrivelse

Alpinestars leverer læderdragter til flere af de absolut bedste kørere i verden, der virkelig sætter dem på prøve. Med al den erfaring, man har opnået gennem alle årene med race i absolut topklasse, kan Alpinestars nu præsentere racedragten Racing Absolute, så tæt på en ægte MotoGP-dragt, som du kan komme!

Alpinestars’ nye Racing Absolut tilbyder dig den nyeste teknologi indenfor motorcykeludstyr - Airbag-teknologi! Læderdragten er kompatibel med Alpinestars’ innovative Tech-Air®, et sikkerhedssystem, der udløser en indvendig airbag mellem kroppen og læderdragten, for at give den mest optimale beskyttelse til din overkrop!

Læderdragten er syet i 1,1mm tykt kænguruskind, der har en overlegen slidstyrke og føling. For yderligere at øge slidstyrken bruges stærke aramidfibre på steder, der oftest udsættes for asfalten, såsom bagdel og albuer. Dette giver også ekstra beskyttelse mod varmen, som opstår af friktionen. Solide beskyttere sidder over skuldre, albuer, hofter, knæ og skinneben med overlegen stødabsorbering og sikkerhedsniveau. Dragten har også lommer forberedt til integrerbare beskyttere på brystet og ryggen samt knapper på ryggen til montering af Nucleon-rygbeskytter.

Alpinestars Tech-Air® ved med avancerede algoritmer, om du er på vej mod asfalten og blæser en beskyttende luftpude op mellem dig og dragten på mindre end en 1000-del af et sekund! Tech-Air®-systemet sælges separat.
Denne læderdragt er designet til banedage, race og hård gadekørsel, da pasformen er tilpasset for at kunne bøje sig meget forud og i skarpe sving. Dragten har strækpaneler i både tekstil og harmonikasyet læder for at være i stand til at kunne rumme en fuldt oppustet airbag, men også for at give dig en perfekt pasform og fuld bevægelighed på cyklen.

- LED-panel på venstre arm angiver status for Tech-Air®-systemet
- Perforeringer giver god ventilation
- Aftageligt og vaskbart meshfor transporterer fugten væk og holder dragten frisk
- DFS, Dynamic Friction Shield, på skuldre, albuer og knæ reducerer friktionen
- Udskiftelige knæ- og albuesliders, der er udviklet til at give maksimal føling mod asfalten
- Aramidforstærkninger på alle udsatte steder
- Premium YKK-lynlåse
- Vandtæt inderlomme
- Dragten opfylder kategori II prEN17092 klasse AAA